Föranmälan krävs!

Thank God It’s Tuesday!

Workshopledare: Slowgold
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Gipomusic presenterar workshops med kända musiker och sätter fokus på artisteri och låtskriveri som riktar sig till unga tjejer. Vad gör en låt till en låt? Varför lyckas vissa artister och andra försvinner i bruset? Vad betyder att lyckas? Varför gillar man en viss artist? Är det på grund av musiken eller finns det andra anledningar till varför man gillar en viss artist? Hur hanterar en misslyckanden och framgång? Finns det fallgropar och vad bör en tänka på för att verka som artist? Begåvning eller envishet? Strategi eller slump? Frågorna är många. Workshops ledarna är alla verksamma aktuella artister idag.

Denna kväll möter vi Slowgold!
Slowgold är Amanda Wernes musikaliska alias. Hon skapar tidlösa, poetiska historier som bärs fram genom drömsk prärierock. Hon har släppt 4 fullängdsalbum som hyllats unisont av såväl svensk som utländsk press. Hon har turnerat med Lars Winnerbäck och Ebbot. I januari var Amanda en av musikgästerna i nya säsongen av På spåret, ett framträdande som hyllats som ett av de bästa någonsin. Hon är även aktuell som förband till Daniel Lanois när han besöker Göteborg i veckan. Amanda Wernes fantastiska röst och gripande gitarrspel lämnar ingen oberörd.

Anmälan till workshop:
Om du anmäler dig innan den 28 augusti kostar alla tre workshops 100 kr, annars kostar det 100 kr per gång. Vi har ett begränsat antal platser så först till kvarn. För anmälan till workshop skriv ett mail till news@gipomusic.se med namn, telefonnummer och adress samt vilka workshops du vill gå på. Så får du ett mail med mer info.

Workshopen hålls i vår blackbox som ni hittar mitt emot vår huvudentré.

Ett stort tack till Lunds Kommun som gjort det möjligt för Gipomusic att genomföra Thank God It’s Tuesday!

Du kanske också gillar