Föranmälan krävs!

Thank God It’s Tuesday!

Workshopledare: Nina Persson (The Cardigans)
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Gipomusic presenterar workshops med kända musiker och sätter fokus på artisteri och låtskriveri som riktar sig till unga tjejer. Vad gör en låt till en låt? Varför lyckas vissa artister och andra försvinner i bruset? Vad betyder att lyckas? Varför gillar man en viss artist? Är det på grund av musiken eller finns det andra anledningar till varför man gillar en viss artist? Hur hanterar en misslyckanden och framgång? Finns det fallgropar och vad bör en tänka på för att verka som artist? Begåvning eller envishet? Strategi eller slump? Frågorna är många. Workshops ledarna är alla verksamma aktuella artister idag.

Denna kväll möter vi Nina Persson!
Nina är tveklöst en av Sveriges allra främsta popstjärnor. Hon släppte sin första singel med The Cardigans för över 20 år sedan. En singel som följdes upp av sex album med vilka hon och bandet erövrade hela världen. Hon har släppt musik under namnet A Camp och som soloartist Nina Persson. Hon har varit inblandad i flertalet samarbeten och hyllningsprojekt med några av Sveriges och världens allra mest välrenommerade musiker. Nästa vår är hon aktuell med föreställningen Vinnaren tar allt på Malmö Stadsteater.

Anmälan till workshop:
Om du anmäler dig innan den 28 augusti kostar alla tre workshops 100 kr, annars kostar det 100 kr per gång. Vi har ett begränsat antal platser så först till kvarn. För anmälan till workshop skriv ett mail till news@gipomusic.se med namn, telefonnummer och adress samt vilka workshops du vill gå på. Så får du ett mail med mer info.

Workshopen hålls i vår blackbox som ni hittar mitt emot vår huvudentré.

Ett stort tack till Lunds Kommun som gjort det möjligt för Gipomusic att genomföra Thank God It’s Tuesday!

Du kanske också gillar