FÖRANMÄLAN KRÄVS!

Thank God It’s Tuesday!

Workshopledare: JOY
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Gipomusic gör en ny omgång av 'Thank God It’s Tuesday' i samarbete med Mejeriet!

Thank God It’s Tuesday är ett intimt möte med etablerade artister för unga tjejer och transpersoner. En möjlighet att få möta artister och höra dom berätta om sina erfarenheter, om sitt skapande och få en inblick i hur det är att verka som artist idag.
Detta är ett unikt tillfälle att få ställa dina frågor och få tips om hur en kan ta sig vidare. Vad bör en tänka på för att verka som artist idag? Varför lyckas vissa artister och andra försvinner i bruset? Vad betyder att lyckas? Hur hanterar en misslyckanden och framgång? Finns det fallgropar. Begåvning eller envishet? Strategi eller slump? Vad gör en låt till en låt? Frågorna är många.

Fler workshops kommer i vår med bland andra Mapei…

JOY - först ut som workshopledare!

Joy är definitionen av ett stjärnskott. På bara några år har hon etablerat sig som en av vår tids viktigaste och mest kompromisslösa rappare, och därtill öst ur sig fantastisk musik. Från starten med ”Kattliv” till ”Glädjeflickan” och 2017 års Grammisnominerade EP ”Inte God Men Gud” – Joy har redan satt sitt avtryck i den svenska musikhistorien. Sommaren 2016 gjorde hon dessutom Svenska fotbollslandslagets officiella kamplåt till EM, ”Mitt Team”.

ANMÄLAN TILL WORKSHOP:
Att anmäla dig till en workshop kostar 100 kr. Vi har ett begränsat antal platser så först till kvarn. För anmälan skriv ett mail till news@gipomusic.se med namn och telefonnummer samt vilken workshop du vill gå på. Så får du ett mail med mer info.

Workshopen hålls i Mejeriets Blackbox som ni hittar mitt emot vår huvudentré.

Du kanske också gillar