Föranmälan krävs!

Thank God It’s Tuesday!

Workshopledare: Linnea Olsson
Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Gipomusic presenterar workshops med kända musiker och sätter fokus på artisteri och låtskriveri som riktar sig till unga tjejer. Vad gör en låt till en låt? Varför lyckas vissa artister och andra försvinner i bruset? Vad betyder att lyckas? Varför gillar man en viss artist? Är det på grund av musiken eller finns det andra anledningar till varför man gillar en viss artist? Hur hanterar en misslyckanden och framgång? Finns det fallgropar och vad bör en tänka på för att verka som artist? Begåvning eller envishet? Strategi eller slump? Frågorna är många. Workshops ledarna är alla verksamma aktuella artister idag.

Första kvällen möter vi Linnea Olsson! Linnea är den där lite dolda svenska stjärnan som turnerar mellan världens stora scener med mäktiga namn men vars solomusik bör upptäckas av fler på hemmaplan. Popartisten och cellisten bakom album som ”Ah!” och ”Breaking and shaking” har spelat och turnerat med både Peter Gabriel, Loreen, Ane Brun, färskt polarprisade Sting och nu senast Frida Hyvönen. Solo släpper hon två nya ep-skivor i år. ”For show” gavs ut i början på året och ”Not for show” följer upp den i höst.

Anmälan till workshop:
Om du anmäler dig innan den 28 augusti kostar alla tre workshops 100 kr, annars kostar det 100 kr per gång. Vi har ett begränsat antal platser så först till kvarn. För anmälan till workshop skriv ett mail till news@gipomusic.se med namn, telefonnummer och adress samt vilka workshops du vill gå på. Så får du ett mail med mer info.

Ett stort tack till Lunds Kommun som gjort det möjligt för Gipomusic att genomföra Thank God It’s Tuesday!

Du kanske också gillar