The Antlers

Kultband på den drömska indie- och folkrock scenen!

Tidigare i år släppte Brooklynbandet The Antlers sitt första album på sju år, Green to Gold, som togs emot av hyllningar från en enad kritikerkår. Idag släpper gruppen en EP – Losing Light – med nya versioner av låtar från albumet och utannonserar samtidigt en världsturné med stopp i Sverige. Den 29 mars kommer bandet till Mejeriet.

The Antlers började sin resa som ett projekt i Peter Silbermans sovrum i Brooklyn. Det som började som ett lo-fi-projekt blev snart någonting större än så. Fler medlemmar kom med 2007 då Silberman påbörjat arbetet på albumet "Hospice". Innan dess hade han själv-släppt "Uprooted", "The February Tape" och "In The Attic of the Universe", varav flera inte tog längre än en vecka att spela in. "Hospice" släpptes 2009 och har sedan dess blivit en älskad kultklassiker. Därefter har det blivit ytterligare tre giv som alla har byggt på det som Silberman startade i sitt sovrum på bästa sätt. Missa inte när bandet gör sina första spelningar i Sverige sedan 2014.

Du kanske också gillar

2022/02/22

Strand Of Oaks (us)

Strand Of Oaks musikaliska färd är en snygg balansgång mellan klassisk amerikansk rock och alternativ indierock.

2022/04/25

Julien Baker (us)

Med en gitarr, sin uttrycksfulla röst och tonvis av intryck och tankar har Baker fått en following som sträcker sig långt!

2022/03/11

Frida Hyvönen

Med det senaste vida hyllade albumet ”Dream of Independence” i ryggen kommer Frida Hyvönen tillbaka till Mejeriet!