NYTT DATUM

The Men

Releaseparty och 20-årsjubileum!

THE MEN har spelat ihop i drygt 20 år och under pandemin har de istället för att spela live gjort färdigt sitt sjätte album.

Vaccinationsbevis/Covidpass

Den 1 december 2021 verkställs Folkhälsomyndighetens krav på vaccinationsbevis för alla över 18 år som besöker allmänna sammankomster inomhus med fler än 100 deltagare. I linje med denna bestämmelse kommer det att krävas vaccinationsbevis från alla som önskar besöka våra evenemang.

Kontroll av vaccinationsbevis på våra evenemang:
· Ladda ned ditt vaccinationsbevis på www.covidbevis.se (mobilt Bank-ID krävs).
· Kontrollera att ditt vaccinationsbevis är giltigt över konsertdatumet (både utskrivet och digitalt vaccinationsbevis är giltigt).
· Vad redo att visa ID-kort/legitimation i samband med uppvisandet av vaccinationsbeviset.
· Kom i god tid! Inpasserandet kan eventuellt ta lite längre tid, så se till att vara på plats i god tid innan konserten börjar för en smidig inpassering.

THE MEN håller releaseparty för sitt 6e album på Mejeriet i Lund.

Ordinarie ståplats pris 250 kr + Skiva ingår! - Ungdom ståplats för 120 kr (utan skiva). Biljetterna brukar ta slut så köp direkt!

THE MEN har spelat ihop i drygt 20 år och under Corona- pandemin har de istället för att spela live gjort färdigt sitt sjätte album ”SESA REKORDO”. Inspelat och mixat av Amir Aly i Yla Studios i Åkarp. Releasen har pga restriktioner skjutits upp ett par gånger men blir nu alltså äntligen av. En dokumentärfilm av Heimo Åback från inspelningarna kommer att premiärvisas under kvällen. DJ utlovas m fl happenings.

Du kanske också gillar

2022/04/25

Julien Baker (us)

Med en gitarr, sin uttrycksfulla röst och tonvis av intryck och tankar har Baker fått en following som sträcker sig långt!