VEM!?

Denna programpunkt har redan varit. Klicka på hjärtat för att läsa det aktuella programmet.

Mejeriet fyller 30 år – Det firar det tillsammans med dig genom att bjuda på fri entré på Månteaterns föreställning VEM?!
Det är fri entré men begränsat antal sittplatser, därför måste man hämta en fribiljett som man hittar på hemsidelänken på knapp nedan. Vi föredrar att kunna ha så många barn så möjligt som ser föreställningen så om ni kan gå en förälder ihop mer ert/era barn blir vi jätteglada!

Föreställningen spelas vid två tillfällen den 28/5, 16.30 (fullsatt) och 18.00. Var noga med att välja rätt. Föreställningen är ca 35 min.

Varje månad under hela 2017 bjuder vi in till ett födelsedagsarrangemang som är gratis för alla. Det blir kultur som bekräftar och utmanar med smakprov på jazz-, dans- och humorklubbarna i huset, men också utvalda konserter och helt unika födelsedagsevenemang. Denna kväll är majmånads present till dig

____

VEM? – En liten föreställning om de stora känslorna
Ett rörande och humoristiskt relationsdrama för de ganska små men också någorlunda stora. Av Pelle Öhlund, Stina Wirsén och ensemblen. Baserad på Stina Wirséns VEM? böcker.

Möt Nalle, Fågel, Katten, Kanin och Nallegrisen i deras knasigt underbara men fullt normala tillvaro, där de stökar och bökar runt bland enkla men svåra vardagligt trassliga situationer.

Kryp in i vår visuellt kittlande och musikaliskt nyfikna VEM-värld full av knöliga, luddiga och roliga känslor, relationer och VEM-djur. VEM? fångar det vardagligt svåra och djupt dramatiska på ett lustfyllt, okomplicerat och humoristiskt sätt.

Vem är målgrupp? Alla såklart! Men mest 3 - 6 år.

Du kanske också gillar