Engagera dig

Mejeriet är byggt av kärlek. Till musik, teater och film. Och ett brinnande engagemang för att uppleva och göra kultur. Det var så vi blev till och det är så vi fortsätter existera. Än idag är vi helt beroende av kraften i ditt engagemang. Utan dig finns vi helt enkelt inte. De flesta som arbetar här är volontärer, eller funkisar som vi säger. Funkisarna hjälper till med allt från att ställa i ordning inför konserter och föreställningar till att ta emot alla gäster. De gör det för att de älskar kultur. Och för att de vill vara en del av Mejeriet. Utveckla idén och ta den vidare in i framtiden.

Vad gör en funkis?

Som funkis ställer du upp med din tid och ditt engagemang. Arbetsuppgifterna är varierande, men består huvudsakligen av praktiska saker som att möblera våra lokaler, hänga in och ut jackor i garderoben, sköta kassan, välkomna och kommunicera med våra besökare.

Kan vem som helst bli funkis?

Alla som vill kan ansöka om att bli funkis. Gör du det blir du sedan kallad till intervju. På intervjun kommer vi ta reda på lite mer om dig och därefter blir du inbjuden att provjobba på en konsert. De flesta av våra funkisar är mellan 15 och 25 år gamla.

Får jag något betalt som funkis?

Att jobba som funiks är ett ideellt engagemang vilket betyder att du inte får något betalt. Däremot får du vara med att utveckla Mejeriets verksamhet. Och så gör vi roliga saker tillsammans som fester, middagar eller utbildningar.

Jag vill anmäla mig!

Kanon! Kontakta oss via formuläret så hör vi av oss via mail. Intervjuer sker löpande under hela året.

Säkerhetskod:
security code
Ange säkerhetskoden:

Skicka