Musikcheck på Mejeriets Musikskola

Musikcheck i Lunds kommun!

Mejeriets Musikskola är givetvis auktoriserad för musikcheckssystemet i Lunds kommun som lanserades för några terminer sedan. Nu har det blivit dags för ännu fler årskurser att få ta del av systemet!

Från och med den 19:e mars 2021 kan även barn födda 2010 och 2014 anmäla sig till höstens kurser via musikcheckssystemet!
Barn födda 2011-2013 är redan behöriga till systemet och är givetvis också välkomna att anmäla sig. Intag av dessa sker löpande i mån av plats.

Kostnaden för en termin via musikchecken är endast 1 120 kr och systemet kommer utökas successivt med fler årskurser för varje nytt år som kommer.

Vänligen observera att ni inte kan anmäla er till musikcheckssystemet via vår hemsida eftersom alla anmälningar till musikchecken sker och administreras via Lunds kommun. Länk till anmälningssidan och mer information om musikchecken hittar ni HÄR!

Instrumenten/kurserna som vi erbjuder i musikcheckssystemet är: sång, sång/piano kombinerat, piano, keyboard, gitarr, elgitarr, ukulele, elbas, kontrabas, trummor, musikproduktion (musik med datorn), saxofon, klarinett och tvärflöjt.

Observera att endast barn skrivna i Lunds kommun är behöriga att nyttja checken.

Hör gärna av er på musikskolan@kulturmejeriet.se om ni har frågor eller funderingar!