Sjung i kör på Mejeriets Musikskola!

Sjung i kör i höst!

På Mejeriets Musikskola har vi två körer: en Barnkör (4-6 år) och en Popkör (ungdomar/vuxna). Utöver en repertoar i Mejeriets pop-rockiga anda (som deltagarna även kan vara med och påverka) kommer körerna också att bli kompade av en liten orkester vid avslutningskonserten på Mejeriets stora scen.

Körerna leds av Sara Rosander som är utbildade på Musikhögskolan i Malmö och som undervisat i sång på Mejeriets Musikskola i många år. Sara skriver även en stor del av repertoaren till Barnkören och arrangerar mycket till Popkören.
Barnkören kompas också på piano av vår musiklärare Linus Karlsson.

Barnkör

Barnkör på Mejeriets Musikskola kl 17.00-17.40.00 på måndagar!

Äntligen har Mejeriet dragit igång en egen barnkör!
Kom och sjung tillsammans med andra barn i samma ålder och lär dig mer om musik, rytmik och inte minst din egen röst.
Det viktigaste med vår kör är att vi får sjunga tillsammans och ha roligt samtidigt.
Vi lär oss nya låtar ihop och avslutar terminen med en konsert på Mejeriets stora scen kompande av en liten kör-orkester.
Låter det kul?

Anmäl ditt barn till Mejeriets barnkör redan nu!
Klicka på den här länken och fyll i formuläret längst ner på sidan så blir ni automatiskt intresseanmälda och då hör vi av oss till er. Skriv Barnkör i ”Instrument”-fältet!

Pris och upplägg
Terminsavgiften för barnkören är 1 450 kr per termin. 

Då får du 10 tillfällen inklusive en konsert på Mejeriets Stora scen!
OBS: vi drar igång i slutet av januari, men ditt barn är välkommen att ansluta till kören när som helst! Om ni kommer sent in på terminen betalar ni givetvis endast för de tillfällen som är kvar!

Går ditt barn redan en instrumentkurs hos oss får ni 150 kr i rabatt om barnet också vill vara med i kören.

Ålder
Från 4-6 år

Frågor?
Maila din fråga till mejerietsbarnkor@kulturmejeriet.se

Popkör

Är du sugen på att lära dig mer om din röst? Vill du sjunga tillsammans med andra och utveckla din egen röst samtidigt? Gå med i vår Popkör för ungdomar och vuxna! Mellan kl 18.00-19.30 på måndagar samlas vi och sjunger under ledning av två fantastiska körpedagoger och fokus ligger på sångglädje och gemenskap!
Kören går i sann Mejeriet-anda och repertoaren är pop- och rockbaserad. Det finns möjlighet att vara med och påverka repertoaren och kören blir avslutningsvis kompad av en liten kör-orkester under ett konsertframträdanden på Mejeriets stora scen!
Låter det kul?

Anmäl dig till Mejeriets popkör redan nu!
Klicka på den här länken och fyll i formuläret längst ner på sidan så blir du automatiskt intresseanmäld och då hör vi av oss till dig. Skriv Popkör i ”Instrument”-fältet!

Pris och upplägg
Terminsavgiften för popkören är 1 450 kr per termin. 

Då får du 10 tillfällen inklusive en konsert på Mejeriets Stora scen!
OBS: vi drar igång i slutet av januari, men du är välkommen att ansluta till kören när som helst! Om du kommer sent in på terminen betalar du givetvis endast för de tillfällen som är kvar!

Går du redan en instrumentkurs hos oss får du 150 kr i rabatt om du också vill sjunga i kören.

Ålder
Från 17 år och uppåt

Frågor?
Maila din fråga till mejerietspopkor@kulturmejeriet.se

 

 

 

Övrigt
Vi följer såklart de riktlinjer som finns nu i Coronatider och vi kommer erbjuda handsprit samt lokaler med möjlighet till stora avstånd mellan deltagarna.