Spela För Livet – VUXENKOLLO!

Varför ska endast barn och ungdomar få gå på kollo?
Orättvist!

Spela För Livet är vår populära rockbandskurs för 55+are som vill lira rock och pop med andra likasinnade.
Spela För Livet – VUXENKOLLO är den uppskattade sommarkollo-varianten av kursen och sommaren 2022 bjuder vi in till två kolloveckor maxade med rock ’n’ roll!
En vecka i början av sommaren och en i slutet. Välj den som passar dig!
Vill du vara med på båda är du naturligtvis också välkommen att vara det. 

Våra ledare levererar förstklassig musikundervisning oavsett om du spelat instrument tidigare eller är nybörjare (lite förkunskaper är dock nyttigt att ha) och förutom att spela grym musik i band under dagarna 5 inkluderas även lunch, fika, workshop mm. i priset. Mittendagen ägnas åt egen övning och banden repar själva.

Kollot avslutas med en konsertkväll för onbjudna bekanta och nära och kära (om restriktionerna tillåter).

Vi utlovar stora lokaler och möjlighet till att hålla ordentligt avstånd under hela kursen.


Hur?
Deltagarna delas upp i band som sedan repar under 4 av 5 dagar under lärares översyn och en dag utan lärare. Utöver repandet blir det workshop, gemensamma övningar och en massa trevligt musiksnack.

Vilka tider gäller?
Kollo 1: Datum annonseras i början av 2022!
Kollo 2: Datum annonseras i början av 2022!

Cirka 09.00-16.00 varje dag (på konsertdagen gäller eventuellt lite andra tider)

Vad kostar det och hur anmäler jag mig?
Priset för 5 kollodagar, lunch & fika alla dagar, workshop, gästkonsert samt konsertkväll med det som kollodeltagarna knåpar ihop under veckan är 3 950 kr per deltagare.

Du är anmäler dig genom att skicka ett mail till spelaforlivet@kulturmejeriet.se och dit kan du också höra av dig om du har frågor eller funderingar!

Vem leder kollot?
Huvudpedagog är Fredrik Savbrant och han assisteras av Paul Hinz och Sara Rosander.
Fredrik håller i Spela För Livet-kursen på Mejeriet och är musiker och musiklärare utbildad på Malmö Musikhögskola. Paul Hinz är musiker, musiklärare och samordnare för Mejeriets Musikskola utbildad på Rytmisk Musikkonservatorium i Köpenhamn. Sara Rosander är musiklärare utbildad på Malmö Musikhögskola och undervisar i sång på Mejeriets Musikskola sedan många år tillbaka.

 

 

Covid -19 och pandemi
Vi håller oss givetvis uppdaterade om det pressade läget i samhället och de restriktioner som regeringen kommer med löpande. Detta kan komma att påverka vår sommarverksamhet, men vi planerar för och hoppas på minskade smittkurvor innan våra kollon ska genomföras.