Spela För Livet – VUXENKOLLO!

Varför ska endast barn och ungdomar få gå på kollo?
Orättvist!

Spela För Livet är vår populära rockbandskurs för 55+are som vill lira rock och pop med andra likasinnade. Förra året sjösatte vi nästa satsning inom konceptet, nämligen Spela För Livet – VUXENKOLLO som fortsätter med en andra upplaga sommaren 2020!

Våra ledare levererar förstklassig musikundervisning oavsett om du spelat instrument tidigare eller är nybörjare (lite förkunskaper är dock nyttigt att ha) och förutom att spela grym musik i band under dagarna 5 inkluderas även lunch, fika, workshop mm. i priset. Mittendagen ägnas åt egen övning och banden repar själva.

Kollot avslutas med en live-streamad konsertkväll!

På grund av rådande restriktioner riktar vi oss denna sommar snarare åt 55-åringar än 70+ (tyvärr!) och vi kan utlova stora lokaler och möjlighet till att hålla ordentligt avstånd.


Hur?
Deltagarna delas upp i band som sedan repar under 4 av 5 dagar under lärares översyn och en dag utan lärare. Utöver repandet blir det workshop, gemensamma övningar och en massa trevligt musiksnack.

Vilka tider gäller?
17-21 augusti 2020
Cirka 09.00-16.00 varje dag (på konsertdagen gäller lite andra tider)

Vad kostar det och hur anmäler jag mig?
Priset för 5 kollodagar, lunch & fika alla dagar, workshop samt konsertkväll är 3 750 kr per deltagare.

Du är välkommen att höra av dig till spelaforlivet@kulturmejeriet.se om du har frågor eller funderingar!

Vilka leder kollot?
Fredrik Savbrant och Paul Hinz.
Fredrik håller i Spela För Livet-kursen på Mejeriet och är musiker och musiklärare utbildad på Malmö Musikhögskola och Paul Hinz är musiker, musiklärare och samordnare för Mejeriets Musikskola utbildad på Rytmisk Musikkonservatorium i Köpenhamn.