Spela För Livet!

Spela För Livet är musikkursen för dig som är 55+ och vill spela Rock’n Roll. Fredrik Savbrant som leder kursen är musikpedagog utbildad vid Malmö musikhögskola med mångårig erfarenhet både som musiklärare och utövande musiker.

”Genom alla år som musiker har jag träffat många människor som säger att de ångrat att de slutade spela i sin ungdom eller när familjelivet tog över. Många säger att de har svårare att lära sig nya saker när de blir äldre. Forskning visar att det inte är riktigt sant, man har bara så mycket mer information i hjärnan och prioriterar inte på samma sätt som en tonåring längre.” – Fredrik Savbrant, kursledare

I Spela För Livet bildar vi band och spelar tillsammans. Det krävs inga förkunskaper, men ett brinnande intresse skadar inte! Du kan välja mellan gitarr, keyboard, trummor, bas och såklart sång. Undervisningen är framför allt kollektiv, men du kan även köpa till individuella lektioner. Aktiviteterna sker i första hand dagtid. Välkommen hit och pröva dina musikaliska vingar!

Vad kostar det och hur anmäler jag mig? Kursavgift för 12 tillfällen á 60 min inklusive avslutningskonsert är 3 100 kr

Du anmäler dig via anmälningsformuläret till Mejeriets Musikskola här på Mejeriets webbsida. Skriv Spela För Livet i ”Övrigt”-fältet. Klicka här så kommer du direkt till formuläret!

Frågor? Skriv till musikskola@kulturmejeriet.se

Spela För Livet är ett samarbete mellan Mejeriets Musikskola och Studiefrämjandet.