SOMMARTERRASSEN ÄR TILLBAKA!

Årets Sommarterrass bjuder för tionde året in till Quiz och Standup. Sida vid sida med jubilarerna presenterar vi också en ny satsning, Jazzterrassen, fredagskonserter signerade våra jazzarrangörer Plektrum och Underground.

Vi bjuder nio veckor av arrangemang på vår terrass i sommarskrud. Fler veckor än vanligt, vi drar igång redan den 16:e juni!

Parallellt med terrassen har vi öppet förra årets succé Stallet – vår nya bar på grusplanen. Där fokuserar vi på naturviner, boule, DJ’s och bara gött häng.

Ni ska känna er ofantligt välkomna när vi nu äntligen får genomföra arrangemang igen!

_______

Läs mer nedan om arrangemangen och bordsbokning/förköp.

QUIZTERRASSEN

Onsdagar — premiär 16 juni

Quizmaster Kristoffer Jonzons omåttligt populära quiz är tillbaka, vässa pennorna, gnugga geniknölarna, samla ditt lag!

HUMORTERRASSEN

Torsdagar — premiär 17 juni

Standup på terrassen av högsta kvalité när vår klubb Humorfalangen tar på sig sommarklänningen. Komiker är i år en överraskning men vi utlovar ett rejält träningspass för skrattmusklerna varje torsdag!

JAZZTERRASSEN

Fredagar — premiär 2 juli

Musikförening Plektrum (Jazzbrunchen, Pangea mm) och Jazzklubben Underground presenterar tillsammans sju kvällar med livemusik på terrassen. Några av akterna och musikerna vi får möta på scen i sommar är Sofi Hellborgs funkiga ’Kokarong’, Thorbjørn Risagers bluesiga Trio, Mathias Landæus Trio som gästas av Lina Nyberg, Ned Ferm mfl.

STALLET

Onsdag – Lördag

Gömt bakom vårt gamla stall, omringat av Stadparkens grönska ligger grusplanen som huserar vår nya utomhusbar Stallet. Under skärmtak, med värmelampor och kulörta ljusslingor hittar ni stans bästa häng med naturviner, boulebanor och DJ’s. I Stallet är det bara att droppa in, ingen förbokning krävs. Exakt premiärdatum och öppettider för Stallet är inte spikat i nuläget, håll utkik!

ÖPPETTIDER

Restaurangen öppnar 17.00 / Arrangemang ca 19.30-21.30 / Stänger 22.30

BORDSBOKNING & FÖRKÖP

I år kommer vi sälja förköpsbiljetter som garanterar ett bord på terrassen. Borden kommer vara för sällskap om 4 personer med vissa undantag, några enstaka bord för 2-3 personer kommer finnas på Jazzterrassen.

Drop in kommer vara möjligt men vi räknar med att det blir fullbokat som tidigare år.

Förbokning gäller endast om ni är matgäster. Biljetterna släpps två veckor innan arrangemangsdatum.

(Exempel: Quizterrassen den 16:e juni är möjlig för bokning från den 2:e juni klockan 07.00.)

All bokning och förköp görs under respektive programpunkt på vår hemsida kulturmejeriet.se.

Restaurangens sommarmeny kommer publiceras under respektive programpunkt vid bokningssläpp.