SOMMARTERRASSEN PÅ MEJERIET!

Då var det dags för ännu ett år av en favorit hos Lundaborna, vår Sommarterrass. Årets sommar blir på många sätt inte som den brukar men vi kommer bjuda in till både quiz, humor och hygge i vår nybyggda bar Stallet. Spana även in vår nya sommarmeny med fina tacos!

 

Onsdagar (1 juli till 5 aug)  — Quizterrassen

Samla dina smartaste vänner (max 5 st) och gnugga geniknölarna. Quizmaster Kristoffer Jonzon bjuder in till quizkvällar fyllda med knepiga frågor, sång och många skratt. Nytt för i år är en extra sittning i vår nya bar Stallet, ett Late Night Quiz.

Quizet kräver förhandsbokningar och enbart matgäster – läs mer på respektive programpunkt här!

Late Night Quiz är drop in och först till kvarn!

 

Torsdagar (2 juli till 6 aug) — Humorterrassen

Högklassig standup på terrassen! Mejeriets humorklubb Humorfalangen tar på sig sommardressen och flyttar ut under sommarhimlen. Häng på!

Humorn kräver förhandsbokningar och enbart matgäster – läs mer på respektive programpunkt här!

 

Onsdag till lördag — Bar Stallet! 

På vår gömda grusparkering har vi med skrot och gammalt virke lagt vårens konsertdöd på att snickra en ny bar, boulebanor och häng lyktor under plåttaket. Smygpremiären i början av Juni blev en succé. En efterlängtad oas i Lund! Stallet håller öppet onsdag till lördag hela sommaren mellan 18.00-01.00 och under vårt sommarprogram mellan den 1 juli – 8 aug har vi även öppet onsdagar och torsdagar. Läs mer på respektive programpunkt här!