23:e juni, 2022

Stallet öppet ons-lör!

STALLET öppnar igen och ni möter ett nyrenoverat stallet med nya barer, ny meny, nya boulebanor och såklart påfylld med många spännande viner!

Öppettider: 

Vi håller Stallet stängt under midsommarveckan 

Från 29 juni: 

Ons-tors: 18.00-sent 

Fre-lör: 18.00-01.00 

Gömt bakom vårt gamla stall, omringat av Stadsparkens grönska ligger grusplanen som huserar vår nya utomhusbar STALLET som under vintern fått ett rejält ansiktslyft. Under skärmtak, med värmelampor och kulörta ljusslingor hittar ni stans bästa häng med naturviner, boulebanor och DJ’s.

I STALLET är det bara att droppa in, ingen förbokning krävs. Det händer så mycket spännande i STALLET och detta följer ni bäst via vår instagram, där berättar vi om kvällens DJ’s, aktuella viner och smarrigt käk.

Featured
27:e april, 2022

Vi söker personal till en rad positioner i vårt crew!

Vi söker kock!

Nu söker vi en kock till Mejeriets crew i sommar. Förutom att du är proffsig och jätteengagerad så värdesätter vi snällhet, ödmjukhet och initiativförmåga. I rollen har du fokus på kvalitet och nöjda gäster och du har minst ett par års erfarenhet och bra driv. Det är emellanåt högt tempo och tjänsten kräver en organiserad person. Under sommaren har vi öppet onsdag till lördag kväll där vi serverar upp emot 300 gäster a la carte på vår innergård i samband med våra populära sommararrangemang (standup, konserter och quiz).

Skicka din ansökan till 

Anställningsintervjuer: sker löpande.
Varaktighet: 2022.06.13 – 2022.08.31. Möjlighet till fortsatt jobb på deltid under hösten finns.
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vi söker en entrévärd!

Nu söker vi en entrévärd till Mejeriets crew. Förutom att du är proffsig och engagerad så värdesätter vi snällhet, ödmjukhet och initiativförmåga. Du är lugn, effektiv och kan hålla huvudet kallt. Det är emellanåt högt tryck och tjänsten kräver en organiserad person.

Vi söker en bartender!

Nu söker vi fler bartenders till Mejeriets crew. Förutom att du är proffsig och engagerad så värdesätter vi snällhet, ödmjukhet och initiativförmåga. Du är positiv, effektiv och har minst ett års erfarenhet. Du gillar när det är högt tryck, men vet att det finns saker att göra när det är lugnt i baren också.

Skicka din ansökan till jobba@kulturmejeriet.se
Anställningsintervjuer: sker löpande.
Anställningsform: Efter behov
Kika in @mejerietilund eller kulturmejeriet.se

Vill ni veta mer om oss kika in på:

@mejerietmatochdryck & @mejerietilund

 

Featured
3:e februari, 2022

Nu släpper restriktionerna och vi drar igång Lunch igen!

Äntligen släpper restriktionerna och vi kan få erbjuda kultur till alla er precis som vi brukar. Det har varit tuffa år med inställda och framflyttade arrangemang så vi är mer än redo för att få boka konserter och arrangera klubbar som vi vet kommer bli av och få dela med alla er, vår fina publik!

Vi har en till glad nyhet — den 8/2 slår vi upp dörrarna till restaurangen och börjar servera lunch igen! Läs mer här.

Featured
1:a juni, 2021

Sommarterassen är tillbaka

Årets Sommarterrass bjuder för tionde året in till Quiz och Standup. Sida vid sida med jubilarerna presenterar vi också en ny satsning, Jazzterrassen, fredagskonserter signerade våra jazzarrangörer Plektrum och Underground.

Vi bjuder nio veckor av arrangemang på vår terrass i sommarskrud. Fler veckor än vanligt, vi drar igång redan den 16:e juni!

Parallellt med terrassen har vi öppet förra årets succé Stallet – vår nya bar på grusplanen. Där fokuserar vi på naturviner, boule, DJ’s och bara gött häng.

Ni ska känna er ofantligt välkomna när vi nu äntligen får genomföra arrangemang igen!

Featured
7:e december, 2020

Juluppehåll och julklappstips!

Vårt program tar en paus över julen och återkommer i mitten av Januari!

Vi vill passa på att tipsa om en julklapp till din bästa vän eller älskade mamma. Vi har ju nog med prylar så ge bort en upplevelse att se fram emot när vi äntligen kan träffas och njuta av kultur igen. Samtidigt stöttar du ditt kulturhus i dessa svåra tider för platser som Mejeriet. Vårt presentkort hittar du här!

Kanske har du någon i familjen med rockstjärnedrömmar, någon som drömmer om att spela i jazztrio eller finns där en dold technoproducent. Ge bort en kurs i Mejeriets musikskola, läs mer här!

 

19:e november, 2020

Aftonkafé tar över när nya tider gäller!

Vi hann med några supermysiga helger i vår nya satsning Nattkafé innan tiderna för alkoholservering begränsades. Men vi kan trolla och ställa om. Vi lanserar ny samma häng och hygge men anpassar namn efter tider — välkomna att hänga på vårt Aftonkafé!

Öppettider

Fredagar 16.00 – 22.00 / Afterworkpriser och delitallrikar bjuds!

Lördagar 18.00 – 22.00

Fortsatt: NATURVINER — HYGGE — DJ’S — PILSNER

Kulturmejeriet
Stora Södergatan 64
222 23 Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev