Aktuellt

JAZZ FÖR MILJÖN OCH DUBBELT UPP MED KLUBB!

Veckan bjuder Jazz for Climate Justice, 15-mannaband bjuder funkig marschmusik skriven för miljöaktioner. Helgen går i klubbmusikens tecken med Börft Recordings på Klubb Effekt på fredag och lokala hiphopkollektivet Fugitive Familia håller hov i baren på lördag.

Läs mer

RESTRIKTIONER SLÄPPTA OCH VI ÄR REDO!

Vi bjuder landets största på konsertsidan, spännande internationella besök, Humor- och Jazzklubbar, Elektroniska nattklubbar med mera när höstmörkret faller.

Läs mer

SOMMARTERRASSEN ÄR I FULL BLOM!

Då är vi i full gång med vår Sommarterrassen, det quizzaz på onsdagarna, dras skämt på torsdagarna, jazzas på fredagar och hängs för fullt i Stallet onsdag till lördag! Från Juli är vi glada att kunna utöka öppettider och välkomna större sällskap. Läs mer om vårt Sommarterrassprogram och vår bar Stallet här!

Läs mer

SOMMARTERRASSEN ÄR TILLBAKA!

Årets Sommarterrass bjuder för tionde året in till Quiz och Standup. Sida vid sida med jubilarerna presenterar vi också en ny satsning, Jazzterrassen, fredagskonserter signerade våra jazzarrangörer Plektrum och Underground.

Läs mer

ÄNTLIGEN ÖPPET IGEN!

Efter en lång och stängd vinter så smygöppnar vi vår bar och terrass! Våra flaskor står öppna för er fredagar och lördagar fram till midsommar. Kom och häng på Lunds mysigaste uteservering!

Läs mer

Stöd ditt kulturhus!

Mejeriet drivs helt utan vinstintresse sedan 1987 och vi behöver ditt stöd i denna tid när pandemin gör det omöjligt för oss att bedriva vår verksamhet!

Läs mer

SOMMARTERRASSEN PÅ MEJERIET!

Då var det dags för ännu ett år av en favorit hos Lundaborna, vår Sommarterrass. Årets sommar blir på många sätt inte som den brukar men vi kommer bjuda in till både quiz, humor och hygge i vår nybyggda bar Stallet.

Läs mer

SMYGPREMIÄR AV VÅR NYA BAR STALLET!

Under några veckors dödläge i konsertbranschen har vi lagt våra timmar på att göra iordning grusparkeringen bakom Mejeriet och med skrot och sparat virke skapat oasen och baren STALLET. Kom och smygpremiära den 12/13 juni!

Läs mer

Vi söker Kökschef!

Vi söker Kökschef! Vi söker någon som är yrkeskunnig, kreativ och vågar utmana på tallriken. 

Läs mer

2020 — Nytt år fyllt av kultur!

Du kommer känna igen ditt kulturhus Mejeriet även om vi går in i ett nytt decennium! Pop, skratt, indie, klubb, jazz, skratt, djupdykningar, experimentellt, hårdock när vårt program drar igång.

Läs mer