Aktuellt

Vaccinationsbevis/Covidpass

Från den 1a december 2021 kommer vi kräva att man kan uppvisar ett giltigt Vaccinationsbevis/Covidpass i dörren på samtliga arrangemang i Mejeriets lokaler. Det är ditt ansvar att ha vaccinationsbevis samt legitimation med dig till evenemanget. Var där i extra god tid!

Läs mer

Kom och jobba med oss på Mejeriet!

Vi söker nu en arrangemangs- och produktions ansvarig. En heltidstjänst där du ansvarar för genomförandet och planerandet av våra konserter och övriga arrangemang. Är du den vi söker?

Läs mer

Fullspäckad helg!

Helgen närmar sig med storsteg och vi ser fram emot Den svenska björnstammen, efterfest med DJ MRTN samt en lördag med Molly Hammar!

Läs mer

Juldagsklubb med Familjen!

Årets största klubb bjuder in Familjen för en livekonsert mitt i klubbnatten. Detta är kvällen när ”alla är där” och kanske den kväll på Mejeriet som besitter allra mest magi!

Läs mer

Jonathan Johansson för hela slanten!

Tyvärr fick vi ställa in fredagens konsert med Hailu Mergia på grund av svårigheter att resa i dessa pandemitider. Då blev helgen Jonathans för hela slanten — än finns det biljetter kvar till lördagens konsert! 

Läs mer

JOHNOSSI OCH OSCAR ZIA!

Helgen på Mejeriet bjuder på en av landets absolut bästa liveakter, rockduon Johnossi och superaktuella skånepågen Oscar Zia som innan pandemin gav en väldigt uppskattad konsert för ett fullknökat Mejeriet.

Läs mer

JAZZ FÖR MILJÖN OCH DUBBELT UPP MED KLUBB!

Veckan bjuder Jazz for Climate Justice, 15-mannaband bjuder funkig marschmusik skriven för miljöaktioner. Helgen går i klubbmusikens tecken med Börft Recordings på Klubb Effekt på fredag och lokala hiphopkollektivet Fugitive Familia håller hov i baren på lördag.

Läs mer

RESTRIKTIONER SLÄPPTA OCH VI ÄR REDO!

Vi bjuder landets största på konsertsidan, spännande internationella besök, Humor- och Jazzklubbar, Elektroniska nattklubbar med mera när höstmörkret faller.

Läs mer

SOMMARTERRASSEN ÄR I FULL BLOM!

Då är vi i full gång med vår Sommarterrassen, det quizzaz på onsdagarna, dras skämt på torsdagarna, jazzas på fredagar och hängs för fullt i Stallet onsdag till lördag! Från Juli är vi glada att kunna utöka öppettider och välkomna större sällskap. Läs mer om vårt Sommarterrassprogram och vår bar Stallet här!

Läs mer

SOMMARTERRASSEN ÄR TILLBAKA!

Årets Sommarterrass bjuder för tionde året in till Quiz och Standup. Sida vid sida med jubilarerna presenterar vi också en ny satsning, Jazzterrassen, fredagskonserter signerade våra jazzarrangörer Plektrum och Underground.

Läs mer

ÄNTLIGEN ÖPPET IGEN!

Efter en lång och stängd vinter så smygöppnar vi vår bar och terrass! Våra flaskor står öppna för er fredagar och lördagar fram till midsommar. Kom och häng på Lunds mysigaste uteservering!

Läs mer

Stöd ditt kulturhus!

Mejeriet drivs helt utan vinstintresse sedan 1987 och vi behöver ditt stöd i denna tid när pandemin gör det omöjligt för oss att bedriva vår verksamhet!

Läs mer

SOMMARTERRASSEN PÅ MEJERIET!

Då var det dags för ännu ett år av en favorit hos Lundaborna, vår Sommarterrass. Årets sommar blir på många sätt inte som den brukar men vi kommer bjuda in till både quiz, humor och hygge i vår nybyggda bar Stallet.

Läs mer

SMYGPREMIÄR AV VÅR NYA BAR STALLET!

Under några veckors dödläge i konsertbranschen har vi lagt våra timmar på att göra iordning grusparkeringen bakom Mejeriet och med skrot och sparat virke skapat oasen och baren STALLET. Kom och smygpremiära den 12/13 juni!

Läs mer

Vi söker Kökschef!

Vi söker Kökschef! Vi söker någon som är yrkeskunnig, kreativ och vågar utmana på tallriken. 

Läs mer

2020 — Nytt år fyllt av kultur!

Du kommer känna igen ditt kulturhus Mejeriet även om vi går in i ett nytt decennium! Pop, skratt, indie, klubb, jazz, skratt, djupdykningar, experimentellt, hårdock när vårt program drar igång.

Läs mer