Instrumentkurser

Featured

Vi vet att det är viktigt att uppleva och skapa kultur, därför har vi drivit musikskola i över 25 år. Vi vill att du ska komma precis som du är och vi lovar att du ska känna dig hemma hos oss. Våra lärare anpassar undervisningen efter dina behov och hjälper dig utvecklas och hitta ditt uttryck oavsett var du kommer ifrån, vad du kan eller vem du är.

Musikchecken

Är du intresserad av Musikcheck för barn födda 2010-2016?
Du anmäler dig inte via formuläret nedan om du vill utnyttja musikcheck utan klicka här så får du mer information om Musikchecken och hur du anmäler dig!
________________________

Instrumentkurser

Mejeriets Musikskola erbjuder följande kurser: sång, gitarr, elgitarr, piano, keyboard, trummor, elbas, kontrabas, saxofon, klarinett, tvärflöjt, musikproduktion (musik med datorn) och ukulele.

Anmälan sker via formuläret nedan, var noga med att fylla i vilket instrument du önskar. 

Undervisningen sker i huvudsak eftermiddagar och kvällar och i slutet av varje termin arrangerar elevkonserter på Mejeriets stora scen där alla elever som vill kan vara med och känna hur det känns att möta en publik! Varje termin anordnar vi också en workshop som alla skolans elever är välkomna att vara med på. Vår Musikskola har inga åldersgränser* och alla är välkomna!

Antal lektioner och terminsavgifter

  • 13 tillfällen (20 min) 2 700kr
  • 13 tillfällen (30 min) 3 750 kr
  • 13 tillfällen (40 min) 4 900 kr
    + Alla som går kurser ges möjlighet att vara med på workshop & elevkonsert

Ukulele – allspelskurs (gruppundervisning)

13 tillfällen i grupp (45 min) 2 100 kr
+ Möjlighet att vara med på workshop & elevkonsert

Upplägg och rabatter

Undervisningen sker enskilt, men om två elever vill ha lektioner tillsammans och dela på 40 minuter erbjuder vi även den lösningen. Vill du gå två olika instrumentkurser parallellt går detta naturligtvis också bra. Då får du 500 kr i rabatt jämför med vad två kurser med 20 minuters lektionstid skulle kosta. OBS! Rabatter gäller inte  “Ukulele – allspelskurs” och kan heller inte kombineras med “Spela för Livet”.

Vi säljer endast hela terminer och erbjuder inte prova-på-lektioner.

 

Kulturmejeriet
Stora Södergatan 64
222 23 Lund

Prenumerera på vårt nyhetsbrev